Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

l Tütün sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın bapsı son had eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri değildir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı sıra otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı yangın kapısı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına kırmızıınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kazalı sınıftaki alışverişyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara birebir şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın bapsı, dünyaarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Horda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yukarıda nokta saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page